Introduction

Word bespaarcoach

Word bespaarcoach

Wil jij anderen helpen besparen op hun energierekening?

Wij zoeken vrijwilligers. Meld je aan als bespaarcoach.

Met de winter voor de deur en steeds meer mensen die het moeilijk hebben, kan het Energiehuis Slim wonen alle hulp gebruiken.

Lijkt het je leuk om mensen te helpen besparen op hun energierekening? Meld je dan aan als bespaarcoach! Na een gratis opleiding weet jij alles over het gebruik van ledlampen en tochtstrips in huis en ben je klaar om bij bewoners thuis langs te gaan.

Met kleine maatregelen als het vervangen van lampen en het plaatsen van een waterbesparende douchekop kun je al gauw minimaal 15% op je energierekening besparen. Zeker in deze tijd komt dat goed van pas.

Flexibel in te plannen
Al vanaf 1 uur per week kan je mensen helpen om hun huis energiezuiniger te maken, dit kan je flexibel inplannen wanneer het jou uitkomt. Je komt in een leuk netwerk met andere bespaar- en energiecoaches. Als bespaarcoach ga je op huisbezoek en daarvoor krijg je een vrijwilligersvergoeding van €7,50 per bezoek.

Wat ga je doen?

  • Aan huis tips en advies geven om energie te besparen.
  • Aanbrengen van kleine energiebesparende maatregelen zoals ouderwetse gloeilampen vervangen voor zuinigere ledlampen en het aanbrengen van tochtstrips en radiatorfolie.

Meer weten of je aanmelden als bespaarcoach?
Ga naar www.energiehuisslimwonen.nl/bespaar-en-energiecoach.
De cursusdatum is op 16 of 30 november in Helmond.

Of download hier de flyer.