Introduction

Vacature bespaarcoach (vrijwilliger)

Vacature bespaarcoach (vrijwilliger)

Ben jij sociaal en behulpzaam en wil je je inzetten voor bewoners in je buurt?

Dan zoeken wij jou!

Lijkt het je leuk om mensen te helpen besparen op hun energierekening? En ben je praktisch en sociaal ingesteld? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de gratis opleiding van het Energiehuis Slim Wonen.
Na twee tot drie avonden weet jij alles over het gebruik van ledlampen en
tochtstrips en kan je je medebewoners helpen en kundig voorlichten om energie te besparen.

Met kleine maatregelen als het vervangen van lampen en het plaatsen van deurdrangers kun je al gauw minimaal 15% op je energierekening besparen. Maar voor lang niet iedereen is het zelf monteren van een deurdranger weggelegd. En veel mensen zien niet het verschil tussen een ouderwetse gloeilamp of een ledlamp. Of ze durven niet op de keukentrap te staan om die lamp aan het plafond te vervangen. Vind je het leuk om anderen in jouw directe omgeving te helpen met het aanbrengen en installeren van energiebesparende artikelen?

Meld je gratis aan voor 8 april voor de opleiding ‘Bespaarcoach worden’ via: www.energiehuisslimwonen.nl/bespaar-en-energiecoach

De cursusdata zijn op 12, 19 & 28 april van 19.00-21.00 uur in Zaal De Koning Mierloseweg 301, 5707 AK Helmond

Wat krijg je ervoor terug?

Als bespaarcoach doe je vrijwilligerswerk. Wij zijn trots en zuinig op onze vrijwilligers. Dus bieden we regelmatig themabijeenkomsten en workshops aan over allerlei onderwerpen die met energie besparen te maken hebben en kun je gratis de verdiepende opleiding volgen tot energiecoach.

Meer weten of je aanmelden als bespaarcoach? Ga naar www.energiehuisslimwonen.nl/bespaar-en-energiecoach