Introduction

Themabijeenkomst over zonnepanelen

Themabijeenkomst over zonnepanelen

Bent u een huiseigenaar of huurder en wilt u slimmer met uw energie omgaan? Ga dan naar het Energiehuis Slim Wonen. Het Energiehuis Slim Wonen is het loket van de gemeente Helmond en zeven andere Peelgemeenten over alles wat met energie te maken heeft.

 

Bent u op zoek naar informatie over bijvoorbeeld isoleren, wilt u deskundig onafhankelijk advies of wilt u deelnemen aan een gratis thema avond? Neem contact op of loop vrijblijvend binnen. Het Energiehuis Slim Wonen helpt u graag.

 

Themabijeenkomsten Zonnepanelen waar moet ik op letten?

Maandag 24 oktober is er een themabijeenkomsten over zonnepanelen. Heel actueel in deze tijden van hoge energiekosten. De themabijeenkomsten vindt plaats in het Energiehuis aan de Torenstraat 3 in Helmond op maandag 24 oktober om 19.30.

U kunt zich aanmelden via de website https://energiehuisslimwonen.nl/agenda/ of door een mail te sturen naar info@energiehuisslimwonen.nl.


Inloopspreekuren

Elke dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn de inloopspreekuren aan de Torenstraat 3 in Helmond. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor gratis advies.

 

Telefonisch spreekuur en afspraken

Belt u liever? Dat kan iedere dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 085-0410041. U kunt ook een afspraak maken met een Energiecoach via www.energiehuisslimwonen.nl/afspraak.