Introduction

Thema-avonden Energiehuis over zonnepanelen

Thema-avonden Energiehuis over zonnepanelen

Er zijn veel mogelijkheden om je woning of bedrijfspand energiezuiniger te maken. Het is gemakkelijk verdwalen in de wereld van alle mogelijkheden, installaties, aanbieders en kosten. Om je te informeren en helpen, is er het Energiehuis Helmond.

Als je denkt aan het verduurzamen van je woning, komen er vast al wat vragen bij je op. ‘Hoe kan ik mijn huis beter isoleren? Ik moet mijn CV ketel vervangen, wat kan ik nu het beste doen? Kies ik voor eigen zonnepanelen of sluit ik me aan bij een zonnepark in de buurt?’ En natuurlijk: ‘Wat gaat het me kosten?’ In het Energiehuis geven deskundige vrijwilligers antwoord op dit soort vragen. Gratis en onafhankelijk.
Je kunt het Energiehuis simpelweg binnenlopen (wo t/m vrij 13.00 - 17.00 uur, za 10.00 – 13.00 uur). Of maak een afspraak via de website.

Kom naar een van de thema-avonden

Het Energiehuis organiseert per wijk ook thema-avonden rondom specifieke onderwerpen. In  juni vinden er bijeenkomsten plaats in het Energiehuis over zonnepanelen. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar: www.energiehuishelmond.nl/agenda

Agenda juni

20 juni – Brandevoort
27 juni – Rijpelberg en Brouwhuis

Zonnepanelen op dak