Introduction

Thema-avond “Warmtepomp” bij Energiehuis Helmond

Thema-avond “Warmtepomp” bij Energiehuis Helmond

Bijeenkomst waterpomp Energiehuis Helmond

“Ik zou mijn gasketel graag willen vervangen door een warmtepomp, maar kan dat in mijn situatie zomaar of moet er meer gebeuren om mijn huis daarvoor geschikt te maken?

En welk type warmtepomp moet ik dan kiezen? Een warmtepomp die de warmte uit de buitenlucht haalt, een warmtepomp die de warmte uit de bodem onder mijn tuin haalt of is misschien toch een combinatie van een luchtwarmtepomp met (bestaande) gasketel in mijn situatie de beste oplossing?
En wat kost dat allemaal, kan ik ook subsidie krijgen en zijn er mogelijkheden om voor de investering een duurzaamheidslening aan te gaan?”

Objectief en onafhankelijk advies

Op deze en wellicht andere vragen kunt u antwoord krijgen in het Energiehuis op de thema-avonden over warmtepompen. U krijgt niet alleen informatie, maar u kunt ook de diverse soorten warmtepompen in het Energiehuis bekijken, zodat u een idee heeft wat u te wachten staat.
En wellicht ten overvloede, de informatie die wordt verstrekt is objectief en onafhankelijk, want het Energiehuis heeft geen commercieel belang en is in goede samenwerking met de gemeente opgericht om burgers te informeren.

Bovendien is de informatie gratis, dus … wat let u om het Energiehuis te bezoeken!

De thema-avond start om 19.30 uur.
Inschrijven via het aanmeldformulier op de website

Locatie:    

Torenstraat 3 in Helmond

Het programma voor de komende periode is als volgt:

Donderdag 5 september
Dinsdag 24 september
Dinsdag 15 oktober
Maandag 11 november