Introduction

Onafhankelijk advies van Bespaar- en Energiecoaches in Helmond

Onafhankelijk advies van Bespaar- en Energiecoaches in Helmond

Wil je graag energie besparen, je huis beter isoleren of overstappen naar zelfopgewekte energie? Een bespaar- of energiecoach helpt je hierbij. Je kunt nu in Helmond bij maar liefst 23 bespaar- en energiecoaches terecht in het Energiehuis Slim Wonen. Begin deze maand ontvingen weer vijf nieuwe bespaar- en energiecoaches hun certificaat uit handen van wethouder Bonte.

Eerder dit jaar rondden zij met succes de opleiding tot bespaar- en energiecoach van het Energiehuis af. Nu gaan ze als vrijwilliger aan de slag om inwoners onafhankelijk te informeren over het verduurzamen van woningen en bespaartips voor energie. Het advies is gratis.

Energie besparen en je huis verduurzamen

Bespaarcoaches helpen inwoners met eenvoudige maatregelen om energie te besparen. Wel zo fijn met de al maar stijgende energieprijzen. Energiecoaches gaan een stap verder. Zij ondersteunen huiseigenaren met een concreet verbeterplan om door isolatiemaatregelen en zelf opgewekte energie de eigen woning stapsgewijs te verduurzamen.

Openingstijden Energiehuis Slim Wonen

Het team van deskundige bespaar- of energiecoaches staat voor je klaar in het Energiehuis Slim Wonen aan de Torenstraat 3 in Helmond. Tijdens de zomervakantie hebben zij aangepaste openingstijden. Van woensdag tot en met vrijdag kun je van 13.00 – 17.00 uur binnenlopen tijdens het vrije inloopspreekuur. Je kunt ook een afspraak maken met een energiecoach. Kijk voor meer informatie op de site van het energiehuis slim wonen.