4 Reacties in “Jaarlijkse conferentie”

 1. Beste Geertje

  Merkwaardig dat de conferentie dit jaar gehouden is zonder dat ik daar iets van vernomen heb?

  Valt me op, dat er bijzonder weinig nieuwe onderwerpen geplaatst zijn. Valt me tevens op dat de initiatieven die ik persoonlijk aangedragen heb op geen enkele manier terug te vinden zijn. wellicht verklaart het een het ander? Merk ook dat heel veel bestaande projecten volledig tot stilstand zijn gekomen.

  Heb me inmiddels aangesloten bij Innozaam, dit is een initiatief in het Tilburgse. Er worden op dit moment een 8 tal projecten gerealiseerd van NOM nieuwbouw tot EN Renovatie.
  Wellicht is het interessant onze bevindingen met de gemeente Helmond te delen? zodat we de inpassen kunnen doorbreken en dat alle lichten daadwerkelijk op groen gaan.

  Met vriendelijk groet

  René Engelen

 2. Mark zegt:Beantwoorden

  Hee René,

  Je bent niet de enige die zo reageert. Het project wat ik in leven probeerde te houden, en waarvoor ik zelfs investeringen gedaan heb, zijn op niets uitgedraaid! Zolang er geen camera is die e.e.a. kan vastleggen, loopt er niemand echt hard.
  Jammer !

 3. Hallo Geertje,

  Ook ik ben de mening van René en Mark toegedaan. Iedereen zou na het indienen van ‘n plan of idee uitgenodigd moeten worden om te bespreken of het in de ogen van de gemeente wel of niet haalbaar is. Helaas is daar nog niets van gekomen. Het lijkt wel of er vooringenomenheid bestaat. Jammer maar ik kan er niets anders van vinden. Is iets niet haalbaar bespreek dit dan maar laat ons niet zwemmen.

  Joop Martinali..

 4. Jammer dat u van mening bent dat er onvoldoende gebeurd is met of rondom uw initiatief. Het platform Alle Lichten op Groen is van de hele stad en dus expliciet niet alleen van de gemeente Helmond. Er gebeurt immers veel meer in de stad, dan wat de gemeente zelf doet of waarbij de gemeente betrokkenheid heeft. Alle initiatieven die bijdragen aan een duurzaam Helmond zijn welkom op het platform. U kunt daarbij zelf naar partners zoeken en/of uitvoering aan dit project geven. Hiervoor is dan ook geen toetsing van de gemeente nodig. Mocht u dus zelf een project in Helmond uitvoeren, dan kan er op deze website een projectpagina gemaakt worden. Wilt u hiervan gebruik maken, stuur dan een e-mail met informatie over het project naar info@allelichtenopgroen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *