Introduction

InduSym Deelplatform: samen circulair

InduSym Deelplatform: samen circulair

Creatieve oplossingen en nieuwe samenwerkingsverbanden zijn in deze periode heel belangrijk!

Stichting InduSym heeft daarom een DEELPLATFORM ontwikkeld waarop ondernemers elkaar online kunnen vinden en ondersteunen. In samenwerking met de gemeente Helmond en Stichting Bedrijventerreinen Helmond kunnen wij u ondersteunen bij het vinden van vraag en aanbod.

Denk daarbij aan het (uit)lenen van middelen/materialen, digitale ondersteuning, kennisdeling en het uitwisselen van personeel.
Gezien de huidige omstandigheden rondom het coronavirus is het nu ook mogelijk om werk/klussen aan te bieden om lokale collega-ondernemers in deze onzekere tijd te ondersteunen. Ben je bijvoorbeeld werkzaam in een branche waar opdrachten wegvallen en kun je andere bedrijven tijdelijk ondersteunen, plaats je aanbod op het platform. Ook wanneer je juist nu behoefte hebt aan extra inzet van mensen kun je dit plaatsen.

• Heb je veel materialen op voorraad voor klussen die stil liggen of zijn geannuleerd en wil je die aanbieden aan bedrijven die ze nodig hebben en niet geleverd krijgen?
• Heb je iemand nodig die bestellingen rondbrengt?
• Wil je samenwerken met andere bedrijven uit je omgeving om samen bij klanten thuis te leveren?

Plaats het op het platform!

Het gratis platform heeft een duurzaam en blijvend karakter en maakt het mogelijk om digitaal het lokale bedrijfsleven te verbinden met elkaar en samen te werken naar een circulaire en gezonde economie.

Jij doet toch ook mee!

Wil jij je als ondernemer in deze roerige tijden een steentje extra bijdragen aan het lokale bedrijfsleven, of kun je juist zelf wat extra hulp gebruiken? Meld je dan aan op het gratis online deelplatform InduSym en geef aan wat je kunt bieden of waaraan je behoefte hebt.

Heb je vragen? Neem contact op via info@indusym.nl of Rian@indusym.nl

Lees hier meer over het InduSym Deelplatform

Of het artikel over de marktplaats voor afval

Voorbeeld aanvraag InduSym
Voorbeeld aanvraag InduSym