Introduction

Groene initiatieven versterken met Crowdfunding VoorNatuur

Groene initiatieven versterken met Crowdfunding VoorNatuur

Impressie Stadstuin Helmond

Heb je een goed idee voor de natuur en biodiversiteit in je buurt?

Bijvoorbeeld voor het aanleggen van een bloemenstrook in de straat, het aanplanten van een voedselbos, het opzetten van een bijenstal, of het geven van moestuin lessen aan kinderen. Want iedereen kan bijdragen aan een groener Noord-Brabant!

Zo werkt het

Via Crowdfunding VoorNatuur kan iedereen met een goed idee voor de natuur en biodiversiteit in zijn of haar buurt een campagne starten. Via Crowdfunding VoorNatuur zamel je geld, hulp en/of materiaal in en geef je samen met anderen kleur aan je omgeving. Het Crowdfunding VoorNatuur-team denkt met je mee en geeft je advies over de opzet van je campagne. Bekijk in onderstaane video hoe je kunt bijdragen aan lopende campagnes of hoe je zelf een campagne opzet.

Kijk hier voor meer voorbeelden van initiatieven.

Dus wil je een nieuw idee waarmaken, je initiatief uitbreiden, meer deelnemers werven, of meer vrijwilligers vinden voor jouw groene idee? Meld je dan aan op crowdfundingvoornatuur.nl/initiatieves/start en vul de quickscan in!

Crowdfunding VoorNatuur geeft regelmatig workshops

Wil je graag in een workshop aan de slag met jouw idee? Dat kan! Kijk op crowdfundingvoornatuur.nl/brabant voor geplande workshops en meld je daar aan.

Buurttuin Brandevoort
Buurttuin Brandevoort