Introduction

Energiehuis Slim Wonen zoekt een Algemeen Manager

Energiehuis Slim Wonen zoekt een Algemeen Manager

Heb jij hart voor duurzaamheid en wil je je graag inzetten de energietransitie te versnellen? Dan ben je bij het Energiehuis Slim Wonen aan het juiste adres. Zij zoeken een Algemeen Manager om dagelijks leiding te geven aan medewerkers en een grote groep vrijwilligers. Samen met jou wil het Energiehuis Slim Wonen verder uitbreiden en ontwikkelen. Interesse? Bekijk hier de vacature op de website van het Energiehuis.

Het EnergieHuis Slim Wonen (EHSW) is een snel groeiend, onafhankelijk, regionaal informatiecentrum voor duurzame energie. Het helpt de inwoners van de aangesloten gemeenten (Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Someren) bij de verduurzaming van hun woningen. Hierdoor speelt het Energiehuis een belangrijke rol in de energietransitie. Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract

Solliciteren?

Ben je enthousiast? Je kunt tot 15 november solliciteren. Je kunt je brief inclusief CV per e-mail sturen aan berrie.horsten@energiehuisslimwonen.nl. Wil je eerst meer informatie over de functie? Check dan de vacaturebeschrijving op de website van het Energiehuis. Of neem contact op met Berrie Horsten, tel. 06 51 36 54 38.