Haal meer energie uit je huis

Haal meer energie uit je huis met een gratis energieadvies en bespaarbox

Heb je een koopwoning in Helmond? En wil je energie besparen in je woning? We willen je daarbij graag helpen. Zeker nu het weer kouder weer is en veel mensen nog thuis werken, de moeite waard. Het levert je meer wooncomfort op, een lagere energierekening én je helpt mee aan een beter klimaat!

Met onze actie ‘Haal meer energie uit je huis’ kun je flink wat energie besparen. Geld sparen levert tenslotte niets meer op, energie besparen wél! En je huis biedt daarvoor veel mogelijkheden. Je huis verdient het.

Maak kennis met de energiecoach

We helpen je graag met een gratis energieadvies op maat voor jouw koopwoning. Een onafhankelijke energiecoach van het Energiehuis laat zien hoe je energie bespaart en waar de mogelijkheden zitten in jouw woning. Ook ontvang je een gratis energiebespaarbox met handige spullen om zelf meteen aan de slag.

Wil jij ook energie besparen?

Meld je dan aan voor een advies door de energiecoach. Vanwege het coronavirus plannen we op dit moment alleen afspraken in voor een telefonisch of video consult. Zodra de omstandigheden het toestaan, zijn afspraken aan huis of in het Energiehuis Helmond (Torenstraat) weer mogelijk.

Meld je aan!

Haal meer energie uit jouw Helmondse koopwoning. Meld je aan via onderstaande link. Na aanmelding neemt Maartje Vos (coördinator) contact met je op om een afspraak te maken.

Vragen?

Neem contact op met Maartje Vos: besparen@allelichtenopgroen.nl

Over de actie 'Haal meer energie uit je huis'

Gemeente Helmond en Energiehuis Helmond willen particuliere woningeigenaren in Helmond graag helpen met het besparen van energie in hun woning. Dat kan al met kleine maatregelen in huis. Hiervoor zijn we  gezamenlijk een actie gestart vanuit de landelijke RRE-regeling (Regeling Reductie Energiegebruik). Deze regeling vanuit de Rijksoverheid is gericht op eigenaren van een koopwoning en loopt tot 31 maart 2021. Op dit moment werkt de Rijksoverheid aan een vervolg op de regeling voor volgend jaar. Die zou dan mogelijk ook voor huurwoningen gaan gelden.

Inwoners met een koopwoning in Helmond kunnen een advies op maat krijgen over energiebesparing in hun woning. Dit wordt verzorgd door onafhankelijke experts (energiecoaches) van Energiehuis Helmond. Daarbij ontvangen ze ook een energiebespaarbox met gratis materialen.
De actie ‘Haal meer energie uit je huis’ loopt via het duurzaamheidsplatform ‘Alle lichten op groen’.

Energiebespaarbox