Haal meer energie uit je huis (aanmelden)

Haal meer energie uit je huis


In deze tijd van hoge gasprijzen wordt de energierekening al gauw erg hoog. Je wilt iets doen om je rekening te verlagen. Maar hoe begin je? Wat doe je zelf al en wat kan je nog meer doen?

Heb je een brief over de energietoeslag ontvangen? Dan kun je gratis voorzieningen ontvangen. In de energiebespaarbox vind je handige spullen als led-lampen en radiatorfolie. Hiermee kun je meteen zelf aan de slag. Klik hier om de gratis box aan te vragen.

Daarnaast helpen we graag met een gratis energieadvies op maat voor jouw woning.  Je huis biedt veel mogelijkheden om energie te besparen. Hoe? Een deskundige vrijwilliger van het Energiehuis Slim Wonen laat zien hoe je energie bespaart en waar de mogelijkheden zitten in jouw woning. Eenvoudige aanpassingen die jou kunnen helpen en waar je zelf misschien minder snel aan denkt.

Haal meer energie uit jouw Helmondse woning. Meld je aan via onderstaande link. Na aanmelding neemt het Energiehuis contact met je op om een afspraak te maken. We bespreken of de afspraak bij jou thuis kan, bij het Energiehuis of via een telefonisch of video consult. 

Ja, ik wil een energieadvies

 

Over de actie ‘Haal meer energie uit je huis’

Gemeente Helmond en Energiehuis Slim Wonen willen graag helpen met het besparen van energie in woningen. Dat kan al met kleine maatregelen in huis. Hiervoor is een gezamenlijke actie geweest vanuit de landelijke RRE-regeling (Regeling Reductie Energiegebruik). Deze regeling vanuit de Rijksoverheid was gericht op eigenaren van een koopwoning en liep tot 31 maart 2021.
Op dit moment helpen we de bewoners die de brief over de energietoeslag hebben ontvangen met de gratis bespaarbox en als ze willen ook met gratis advies.  Dit wordt verzorgd door onafhankelijke vrijwilligers van Energiehuis Helmond. 


Energiebespaarbox