Introduction

Energie besparen? Bezoek de themabijeenkomsten van het Energiehuis Slim Wonen

Energie besparen? Bezoek de themabijeenkomsten van het Energiehuis Slim Wonen

Wilt u slimmer met uw energie omgaan? Ga dan naar het Energiehuis Slim Wonen. Dat is het loket van de gemeente Helmond en zeven andere Peelgemeenten over alles wat met energie te maken heeft. Zij organiseren iedere maand interessante themabijeenkomsten. Over bijvoorbeeld isoleren of zonnepanelen. De bijeenkomsten zijn gratis. Wel graag even aanmelden.

Bent u op zoek naar informatie over bijvoorbeeld het gebruik van een warmtepomp of zonnepanelen? Beide onderwerpen komen aan bod tijdens de themabijeenkomsten deze maand.

Themabijeenkomsten januari

In januari zijn er maar liefst vier themabijeenkomsten:

  • maandag 9 januari : Zonnepanelen
  • maandag 16 januari : Warmtepomp
  • maandag 23 januari : Workshop ‘Maak je verbeterplan met de WoningQuickScan
  • maandag 30 januari : Slim isoleren en ventilatie

Alle bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 – 22.00 uur in het Energiehuis aan de Torenstraat 3 in Helmond. U kunt zich aanmelden via de website https://energiehuisslimwonen.nl/agenda/ of door een mail te sturen naar info@energiehuisslimwonen.nl.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie of wilt u onafhankelijk advies? Neem contact op of loop vrijblijvend binnen. Het Energiehuis Slim Wonen helpt u graag. Bijvoorbeeld tijdens de inloopspreekuren. Bellen kan natuurlijk ook.

Inloopspreekuren

Elke dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn de inloopspreekuren aan de Torenstraat 3 in Helmond. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor gratis advies.

Telefonisch spreekuur en afspraken

Belt u liever? Dat kan iedere dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 085-0410041. U kunt ook een afspraak maken met een Energiecoach via www.energiehuisslimwonen.nl/afspraak.