Introduction

Energie besparen? Bezoek de themabijeenkomsten van het Energiehuis Slim Wonen

Energie besparen? Bezoek de themabijeenkomsten van het Energiehuis Slim Wonen

Wilt u slimmer met uw energie omgaan? Ga dan naar het Energiehuis Slim Wonen. Dat is het loket van de gemeente Helmond en zeven andere Peelgemeenten over alles wat met energie te maken heeft. Zij organiseren iedere maand interessante themabijeenkomsten. Over bijvoorbeeld isoleren of zonnepanelen. De bijeenkomsten zijn gratis. Wel graag even aanmelden.

Bent u op zoek naar informatie over bijvoorbeeld het gebruik van een warmtepomp of isoleren? Beide onderwerpen komen deze maand aan bod tijdens de themabijeenkomsten.

Themabijeenkomsten december

In december zijn er maar liefst drie themabijeenkomsten. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • dinsdag 6 december, 19.30 tot 22.00 uur: Warmtepomp;
  • maandag 12 december, 19.30 uur: Workshop ‘Maak je eigen verbeterplan met de vernieuwde woning Quickscan’;
  • maandag 19 december, 19.30: Slim isoleren en ventilatie;

Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Energiehuis aan de Torenstraat 3 in Helmond. U kunt zich aanmelden via de website https://energiehuisslimwonen.nl/agenda/ of door een mail te sturen naar info@energiehuisslimwonen.nl.

Maandelijks programma

Wilt u graag aansluiten bij een van bovenstaande bijeenkomsten maar bent u verhinderd? Het Energiehuis houdt iedere maand themabijeenkomsten. Houd de agenda in de gaten voor volgende maand. Wellicht kunt u dan wel aansluiten bij het thema waarin u bent geïnteresseerd.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie of wilt u onafhankelijk advies? Neem contact op of loop vrijblijvend binnen. Het Energiehuis Slim Wonen helpt u graag. Bijvoorbeeld tijdens de Inloopspreekuren. Bellen kan natuurlijk ook.

Inloopspreekuren

Elke dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn de inloopspreekuren aan de Torenstraat 3 in Helmond. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor gratis advies.

Telefonisch spreekuur en afspraken

Belt u liever? Dat kan iedere dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 085-0410041. U kunt ook een afspraak maken met een Energiecoach via www.energiehuisslimwonen.nl/afspraak.