Alle Lichten op Groen

Introduction

Doe nu nog een aanvraag voor het Duurzaamheidsfonds

Doe nu nog een aanvraag voor het Duurzaamheidsfonds

Diploma's waterchallenge
Groene Speelplein Vrije School Peelland

Het Duurzaamheidsfonds van de gemeente Helmond is nog beschikbaar tot eind 2020, dus mocht je nog plannen voor verduurzaming hebben, zorg er dan voor dat je nog op tijd een aanvraag doet om hier gebruik van te maken. De gemeente neemt de aanvraag snel in behandeling, zodat je na akkoord, dit jaar nog je project kunt uitvoeren.

Duurzaamheidsfonds

Gemeente Helmond helpt je als inwoner, ondernemer, vereniging of school graag financieel op weg als je duurzame stappen wil zetten. Goede initiatieven kunnen subsidie krijgen uit het Duurzaamheidsfonds.

Via het Duurzaamheidsfonds kun je een beroep doen op een subsidie tot maximaal € 50.000. Met het fonds wil de gemeente Helmond vaart zetten achter het realiseren van de klimaatambities. Dat kan alleen als we het samen met de hele stad doen. Duurzame initiatieven en ideeën zijn dan ook meer dan welkom!

Het fonds is niet alleen beschikbaar voor inwoners met duurzame initiatieven is, maar er is uiteraard ook budget voor ondernemers die hun bedrijfsterrein willen vergroenen én voor sportverenigingen die hun accommodatie willen verduurzamen.

Zij gingen je voor

Verschillende inwoners, verenigingen, scholen en ondernemers gingen je al voor met initiatieven die een bijdrage uit het duurzaamheidsfonds hebben gekregen:

LED-verlichting TV 't Trambaantje