Haal meer energie uit je huis

Haal meer energie uit je huis met een gratis energieadvies en bespaarbox

Heb je een koopwoning in Helmond? En wil je energie besparen in je woning? We willen je daarbij graag helpen. Zeker nu we veel thuis zijn, de moeite waard. Het levert je meer wooncomfort op, een lagere energierekening én je helpt mee aan een beter klimaat!

Met onze actie ‘Haal meer energie uit je huis’ kun je flink wat energie besparen. Geld sparen levert tenslotte niets meer op, energie besparen wél! En je huis biedt daarvoor veel mogelijkheden. Je huis verdient het.

Maak kennis met de energiecoach

We helpen je graag met een gratis energieadvies op maat voor jouw koopwoning. Een onafhankelijke energiecoach van het Energiehuis laat zien hoe je energie bespaart en waar de mogelijkheden zitten in jouw woning. Ook ontvang je een gratis energiebespaarbox met handige spullen om zelf meteen aan de slag. Bekijk het animatiefilmpje onderaan deze pagina. Zie wat de energiecoach voor jou kan betekenen én maak kennis met de energiebespaarbox.

Wil jij ook energie besparen?

Meld je dan aan voor een advies door de energiecoach. Je hebt de keuze uit een afspraak bij jouw thuis, maar een afspraak in het Energiehuis Helmond (Torenstraat) of een telefonisch of video consult, is ook mogelijk. Je kunt jouw voorkeur aangeven op het aanmeldformulier. De afspraak kan op korte termijn plaatsvinden, maar ook wat verder voorruit worden gepland in het najaar. Uiteraard houden we rekening met de 1,5 meter afstand regel.

Meld je aan!

Haal meer energie uit jouw Helmondse koopwoning. Meld je vóór 1 september 2020 aan via onderstaande link. Na aanmelding neemt Maartje Vos (coördinator) binnen twee weken contact met je op om een afspraak te plannen.

Vragen?

Neem contact op met Maartje Vos: besparen@allelichtenopgroen.nl

IMG_6119

Over de actie 'Haal meer energie uit je huis'

Gemeente Helmond, Energiehuis Helmond en de LEV groep willen particuliere woningeigenaren in Helmond graag helpen met het besparen van energie in hun woning. Dat kan al met kleine maatregelen in huis. Hiervoor zijn we  gezamenlijk een actie gestart vanuit de RRE-regeling (Regeling Reductie Energiegebruik).

Inwoners met een koopwoning in Helmond kunnen hierbij een advies op maat krijgen over energiebesparing in hun woning. Dit wordt verzorgd door onafhankelijke experts (energiecoaches) van Energiehuis Helmond. Daarbij ontvangen ze ook een energiebespaarbox met gratis materialen.

De actie ‘Haal meer energie uit je huis’ loopt via het duurzaamheidsplatform ‘Alle lichten op groen’.