Haal meer energie uit je huis (aanmelden)

Haal meer energie uit je huis

Haal meer energie uit je huis met een gratis energieadvies en bespaarbox

Met onze actie ‘Haal meer energie uit je huis’ kun je flink wat energie besparen. Geld sparen levert tenslotte niets meer op, energie besparen wél! En je huis biedt daarvoor veel mogelijkheden. Je huis verdient het.

We helpen je graag met een gratis energieadvies op maat voor jouw koopwoning. Een onafhankelijke energiecoach van het Energiehuis Slim Wonen laat zien hoe je energie bespaart en waar de mogelijkheden zitten in jouw woning. Ook ontvang je een gratis energiebespaarbox met handige spullen om zelf meteen aan de slag.

Meld je dan aan voor een advies door de energiecoach. Afhankelijk van de coronamaatregelen bekijken we of de afspraak bij jou thuis kan, bij het Energiehuis Slim Wonen of via een telefonisch of video consult. 

Haal meer energie uit jouw Helmondse koopwoning. Meld je aan via onderstaande link. Na aanmelding neemt Maartje Vos (coördinator) contact met je op om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een energieadvies en -box

Vragen?

Over de actie ‘Haal meer energie uit je huis’

Gemeente Helmond en Energiehuis Slim Wonen willen particuliere woningeigenaren in Helmond graag helpen met het besparen van energie in hun woning. Dat kan al met kleine maatregelen in huis. Hiervoor zijn we  gezamenlijk een actie gestart vanuit de landelijke RRE-regeling (Regeling Reductie Energiegebruik). Deze regeling vanuit de Rijksoverheid is gericht op eigenaren van een koopwoning en loopt tot 31 maart 2021. Op dit moment werkt de Rijksoverheid aan een vervolg op de regeling voor volgend jaar. Die zou dan mogelijk ook voor huurwoningen gaan gelden.

Inwoners met een koopwoning in Helmond kunnen een advies op maat krijgen over energiebesparing in hun woning. Dit wordt verzorgd door onafhankelijke experts (energiecoaches) van Energiehuis Helmond. Daarbij ontvangen ze ook een energiebespaarbox met gratis materialen.
De actie ‘Haal meer energie uit je huis’ loopt via het duurzaamheidsplatform ‘Alle lichten op groen’. Energiebespaarbox